SVATEBNÍ
FOTOGRAFIE
pro váš jedinečný zážitek

Doklady svatby

Svatební fotograf na každé tradiční svatbě zaznamenává také nutné úřední potvrzení novomanželů před oddávajícím. Svatební fotograf nejčastěji přistupuje k podepisujícím se snoubencům, následně na svatební fotografii zaznamenává podpisy svědků a nakonec i oddávajícího.

Svatební fotograf v místě obřadu

Úřady nekladou svatebnímu fotografovi žádné překážky a je mu dovoleno zhotovovat svatební fotografie vrámci celé obřadní síně. Možnou překážkou fotografa bývají méně obvyklá místa obřadu oproti svatebním fotografiím pořizovaným v městských nebo zámeckých obřadních síních. Pokud pominu naprosto neobvyklá místa pro svatebního fotografa, jakou je například svatba pod vodou, ve vzduchu při seskoku padákem a jiné, pro fotografa spíše adrenalinové svatby, jde například paradoxně i o omezení v obvyklejších místech, jako jsou například kostely, kde při pořizování svatebních fotografií není možné používat blesků a zařízení, která by poškozovala jejich majetek.

Svatební fotografie z neobvyklých míst

Svatební fotografie v netradičních podmínkách jsou fotografem zhotovovány díky speciálním prostředkům, jako jsou různé specifické držáky, upevňující objímky a přípravky umožňující nějaké fotografie vůbec pořídit. Netradičním pro svatebního fotografa je např. také stativ, který vzhledem k pohotovosti fotografa je velmi limitující, nicméně potřebný v místech, kde pro svatební fotografii je málo světla.

Články:
(c) 2009-2024 Ivan Vávrovský, Všechna práva vyhrazena.
www stránky vytvořeny ve VM-Systems