SVATEBNÍ
FOTOGRAFIE
pro váš jedinečný zážitek

Svatební zvyky

Tradiční svatební zvyky, jsou pro fotografa dalším z důležitých témat pro zaznamenání jejich průběhu na svatební fotografie. Pohoštění pro hosty, svatební dort, hostina nebo i házení kytice nevěsty nesmí na svatebních fotografiích vůbec chybět.

Dejte vědět svatebnímu fotografovi

Aby mohli být svatební zvyky fotografem zaznamenány včas, je důležité aby o tom svatební fotograf věděl. Bylo by jistě škoda, aby se na vaše svatební fotografie dívali hosté s dotazy, kde byl svatební fotograf, když novomanžel zametal střepy z talíře? Svatební fotograf má samozřejmě povědomí o tradičních zvycích, nicméně co svatba, to unikát a tak je dobré se dopředu, s jejich vědomím, připravit.

Fotografie z únosu nevěsty?

Svatební fotografie samozřejmě nemusí obsahovat úplně vše, například známý svatební zvyk o únosu nevěsty. Samotný únos nemusí být fotografem vůbec zaznamenán,jde přeci o překvapení, nicméně následné svatební fotografie z vykupování nevěsty, ženichem zpět může příjemně podráždit vaše bránice. Avšak, i když je svatební fotograf profesionál na svém místě, vy jste režiséři vaší svatby. Proto jaké situace si vyberete k zaznamenání na svatební fotografii, takové ve svém albu od nás najdete.

Články:
(c) 2009-2024 Ivan Vávrovský, Všechna práva vyhrazena.
www stránky vytvořeny ve VM-Systems